СУ „Никола Вапцаров” – Петрич отпразнува патронния си празник

Специален гост на тържеството бе племенникът на великия поет – Никола Вапцаров, заместник кмет в новия управленчески екип на район „Младост” – София

-предаде Струма24

 

С голямо тържество в големия салон на читалище „Братя Миладинови” Средно училище „Никола Вапцаров” – Петрич отбеляза патронния си празник. Празничната програма, подготвена от учениците под ръководството на преподавателите, включваше песни, рецитал на стихове на поета Никола Вапцаров, танци.

Директорът Живко Тулевски поздрави всички бивши и настоящи ученици и учители по случай празника. Заместник кметът по хуманитарни дейности Илияна Попова прочете поздравителен адрес от кмета на общината Димитър Бръчков.

Почетен гост на тържеството бе Никола Вапцаров, племенник на великия поет. Той също поздрави училището, преподавателите и учениците. В момента Никола Вапцаров е заместник кмет по културата в новия управленчески екип на столичния район „Младост”.

 

Галерия 

Внимание

Administrator Message
vapcarov.net и всички уебсайтове разположени на домейна vapcarov.net правят преход по правилата на GDPR на европейския съюз за всички уебсайтове. Това е процес който се извършва ръчно и може да предизвика забавяния и временно неработещи страници.
SK

Времето

Петрич
-7°
ясно небе
humidity: 70%
wind: 1m/s NNW
H 6 • L 6

Последвайте ни

Полезни линкове

Ваканции 2018/2019

Top